Ajankohtaista

Uusimman ApteekkiNyt-lehden voit lukea tästä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S_rela_drops+d

Uusi helppokäyttöinen pakkaus.

Maitohappobakteerit ja D3-vitamiini samassa tipassa

Rela Drops + D3 sisältää kliinisesti tutkittua Lactobacillus reuteri Protectis – maitohappobakteeria ja hyvin imeytyvää D3-vitamiinia, joka ylläpitää vastustuskykyä. Nyt tippojen annostelu on entistä helpompaa. Puristamalla kevyesti saat annosteltua viisi tippaa  lusikkaan tai maitoon. Pakkauskoko 10 ml. Ravintolisä.

 

B-vitamiiniyhdistelmä hermoston tueksiS_Bethover_Neuro_100kaps_CMYK_PIENI

 

Bethover Neuro

Uusi Bethover Neuro on B-vitamiiniyhdistelmä hermoston tueksi. Bethover Neuro sisältää B1-vitamiinia 150 mg, B6-vitamiinia 25 mg ja B12-vitamiinia 300 mikrog. Valmiste sopii hyvin myös pitkäaikaiseen käyttöön. Bethover Neuro on pieni, helposti nieltävä kapseli. Saatavilla kaksi pakkauskokoa, 20 ja 100 kapselia. Valmistettu Suomessa. Bethover on laadukas apteekkisarja. Muista myös Bethover B12-vitamiini. Ravintolisä.

 

 

Apteekin ammattilainen, etsitkö tulevaisuutesi työpaikkaa?

Asiakkaiden henkilökohtainen ja huomaavainen palvelu on apteekkimme tärkeimpiä menestystekijöitä myös tulevaisuudessa. Haemme alan ammattilaisia säännöllisiin ja pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

sisa1

 

 

 

 

 

 

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus koulutuksestasi ja tähänastisista tekemisistäsi. Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen briitta.holma-lahti(at)apteekit.net, niin otamme yhteyttä, vaikka meillä ei juuri tällä hetkellä olisikaan avoimia työpaikkoja.