Ale

Beko Strong B12 VAHVA 1,5 mg 120 tabl

Uutuusvalmiste Beko Strong B12 VAHVA 1,5 mg on on markkinoiden vahvin ja monipuolisin* B12-vitamiinivalmiste muistin, hermoston, jaksamisen sekä vastustustuskyvyn tueksi. 1 pienikokoinen ja helposti nieltävä tabletti sisältää 1,5 mg B12-vitamiinia, 20 mikrog. D3-vitamiinia sekä lisäksi vahvan annoksen viittä päivittäin tarvittavaa B-vitamiinia. 

Valmisteen sisältämät B1,- B3,- B6 ja B12-vitamiinit, foolihappo sekä biotiini edistävät normaaleja psykologisia toimintoja sekä hermoston normaalia toimintaa, D- ja B12-vitamiinit sekä foolihappo edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja B3-, B6- ja B12-vitamiinit ja foolihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Laktoositon (maidoton), gluteeniton, sokeriton ja hiivaton. Ei sisällä makeutusaineita. Ravintolisä.

*Pharmarket MAT 1/2024

 
Pakkauskoko:
120 tabl
Markkinoija:
Orion Oyj
Saatavilla, pikatoimitustuote
Tarjoushinta 25,90 € Normaalihinta 31,90 €
Aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. 
Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), B12-vitamiini, niasiini, B6-vitamiini, D-vitamiini (kolekalsiferoli), tiamiini, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), foolihappo, biotiini.

Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.
1.50mg B12-VITAMIINI: SYANOKOBALAMIINI
Vain aikuisille. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ravintolisä. 
Huoneenlämpö (+15C - +25C)