Uudistuva Bellavita

Uudet Bellavita ja Bella -voiteet - Iho ihanana

Bellavita- ja Bella -voiteissa on nyt uudet ja entistä tehokkaammat aineosat. Tehoaineet retinoli ja bakuchioli ennaltaehkäisevät ja vähentävät tutkitusti ihon ikääntymisen merkkejä. Retinoli on tutkittu A-vitamiini, joka vaikuttaa solutasolla ja uudistaa ihoa tehokkaasti. Bakuchioli on kasviperäinen antioksidanttinen tehoaine, joka on noussut suosioon ihonhoidossa. Yhdessä retinoli ja bakuchioli lisäävät ihon kollageenin tuotantoa sekä vähentävät juonteita ja hyperpigmentaatiota.

A-vitamiinivoiteet voivat aluksi aiheuttaa punoitusta ja kuivuutta, jonka takia ihoa kannattaa totuttaa voiteisiin aloittamalla käyttö joka toisena tai kolmantena päivänä. Voiteeseen voi myös sekoittaa kosteuttavaa perusvoidetta. Näin iho tottuu aineosien vaikutukseen paremmin ja käyttökertoja voi lisätä vähitellen.

Retinolivoidetta on tärkeää käyttää säännöllisesti ja pidemmän aikaa näkyvien tuloksien saavuttamiseksi. Voiteiden kanssa on hyvä käyttää vähintään SK 30 aurinkovoidetta, sillä retinoli lisää ihon aurinkoherkkyyttä. Retinoli ei sovi käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana.