KANKAANPÄÄN KESKUSAPTEEKIN KANTA-ASIAKKUUS

Liittymällä Kankaanpään Keskusapteekinkanta-asiakkaaksi ja keskittämällä apteekkiostoksesi meille voit saada huomattavia ostoetuuksia ja-hyvityksiä. Keskittäminen parantaa myös lääkehoitosi turvallisuutta.

LIITTYMINEN KANTA-ASIAKKAAKSI

Liittyminen kanta-asiakkaaksi on ilmaista. Kanta-asiakkaanamme et tarvitse mitään tiettyä kanta-asiakaskorttia, vaan saat edut käyttöösi näyttämällä kelakorttia, ajokorttia tai henkilökorttia. Tallennettujen kanta-asiakastietojen käsittely on täysin luottamuksellista eikä rekisteritietoja luovuteta ulkopuolisille. Asakastiedot poistetaan järjestelmästä pyynnöstäsi tai jos et ole asioinut apteekissamme yli vuoteen. 

KANTA-ASIAKKUUDEN ETUJA

Kanta-asiakkaanamme kaikki reseptivapaat ostoksesi kerryttävät ns. ostohyvitysalennusta. Ostokertymäsi mukaisen alennuksen saat heti ostohetkellä. Ostokertymäsi mukaisen alennuksen saat kaikista normaalihintaisista itsehoitovalmisteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Lisäksi voit hyödyntää kuukausittain vaihtuvia kanta-asiakastarjouksiamme.

Kanta-asiakkuus parantaa lääkehoitosi turvallisuutta. Kanta-asiakkaanamme kaikki ostoksesi tallentuvat apteekkimme asiakasrekisteriin. Asiantunteva ja palveleva henkilökuntamme voi näin ollen helposti tarkistaa sinulle määrättyjen lääkkeiden sekä käyttämiesi itsehoitovalmisteiden yhteensopivuuden. Lisäksi voimme huomioida asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeaineallergiat ja yliherkkyydet.

Kanta-asiakkaanamme voimme palvella sinua joustavammin myös reseptien uusinnoissa. 

OSTOHYVITYSTAULUKKO

OSTOT VUODESSA ALENNUS %
0 €  2 %
100 €  4 %
300 € 6 %
500 € 10 %

ASIAKASLEHTI

Apteekkimme asiakaslehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Asiakaslehdessämme on paljon mielenkiintoisia ja ajankohtaisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä artikkeleita. Lisäksi löydät jokaisen lehden viimeisiltä sivuilta kuukausittain vaihtuvat asiakas-tarjouksemme. Asiakaslehti jaetaan Kankaanpään Keskustanalueen kaikkiin kotitalouksiin, jotka eivät ole kieltäneet mainosjakelua. Asiakaslehden voit noutaa myös suoraan apteekistamme tai voit halutessasi lukea näköislehden täältä verkkosivuilta.